www.naousatv.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΑΟΥΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΥΓΕΙΑ

Νοσοκομείο Νάουσας: Βραβεύτηκε για 2η φορά για την Εξαιρετική Επιχειρηματική Επίδοσή του!

Κοινοποίηση

Kώστας Λυκοστράτης: Στις 23 Οκτωβρίου 2023 παραλάβαμε για 2η φορά μέσα σε 3 έτη τη βράβευση του Νοσοκομείου Νάουσας στη κατηγορία της Εξαιρετικής Επιχειρηματικής Επίδοσης απο τη διοργάνωση Healtchare Business Awards.

Πριν 2 χρονια, το Σεπτέβριο του 2021, το Νοσοκομειο Νάουσας βραβευτηκε για Εξαιρετική Επιχειρηματική Επίδοση στο πλαίσιο της απρόσκοπτης λειτουργίας όλων των υπηρεσιών του εν μέσω πανδημίας.

Από τότε, με συνέπεια και σταθερότητα προσπαθήσαμε να εξελίξουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες υγείας μέσα από την εφαρμογή και χρήση δεικτών αποδοτικότητας, τις ψηφιακές καινοτομίες και τη διαρκή αυτοαξιολόγηση.

Μειώσαμε τα νοσηλευτικά και φαρμακευτικά κόστη ανά νοσηλευόμενο, τους μέσους χρόνους νοσηλείας, τις ενδονοσονοκομειακες λοιμώξεις και τους χρόνους αναμονής χειρουργειων ενώ παράλληλα αυξήσαμε το συνολικό αριθμό χειρουργειων ανά ιατρό και το συνολικό παραγόμενο έργο όλων των υπηρεσιών.

Κάθε βήμα μπροστά έλαβε χώρα με τη συνεχή καθοδήγηση και οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και σε αγαστή συνεργασία με την ΥΠΕ και τους συνεργαζομενους φορείς.

Την εβδομάδα που πέρασε έγιναν σημαντικές συναντήσεις και γνωριμίες, ανταλλαγή γνωσεων και ιδεών, αποτύπωση του πλαισιου καινοτομίας και ανάδειξης διαφορετικών ιδρυμάτων ανά την Ελλάδα και αναγνώριση των επιτυχιών τους.

Δίδω τα συγχαρητήρια μου επίσης στους ιατρούς του Νοσοκομείου Νάουσας για τη συμμετοχή τους στο 1ο Νοσηλευτικό συνέδριο Π.Γ.Ν.Θ. Αχέπα και την παρουσίαση case study διακομιδής επείγοντος περιστατικού από την περιφέρεια στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την συμμετοχή και εξαιρετική παρουσιαση εργασίας τους στο 13ο Πανελλήνιο Παιδοπνευμονολογικό συνέδριο.

Προχωράμε μπροστά με στοχοπροσήλωση, ενθουσιασμό και συνεχή αξιολόγηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δημόσιοι υπάλληλοι: Αυξήσεις μισθών από Ιανουάριο – Τα ποσά με αναλυτικά παραδείγματα

omada diktiou

«Καθαρισμός οικοπέδων για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς»

omada diktiou

Απονομή διπλωμάτων εκμάθησης κολύμβησης σε μαθητές δημοτικών σχολείων

diktio diktio