www.naousatv.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΑΟΥΣΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επανεξελέγη πρόεδρος ο Ε. Αδαμίδης στο Αστικό ΚΤΕΛ Νάουσας

Κοινοποίηση

Ο κ. Ε. Αδαμίδης επανεξελέγη πρόεδρος στο Αστικό ΚΤΕΛ Νάουσας, μετά από τις εκλογές που διεξήχθησαν τη Παρασκευή 20 Οκτωβρίου. Το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζουν οι: Αντιπρόεδρος: Τσιακίρης Θωμάς, Μέλος: Τσάπραντζης Δημήτριος.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών ο κ. Αδαμίδης δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα αλλά και για όλο το Διοικητικό συμβούλιο και ευχαριστώ τους μετόχους για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Χάρης στη συνέπεια και τον επαγγελματισμό των μετόχων και των εργαζομένων στο Αστικό ΚΤΕΛ Νάουσας αλλά και το όραμα της διοίκησης, ενάντια σε κάθε οικονομική κρίση είτε της πανδημίας, είτε την απώλεια του έργου της μεταφοράς μαθητών το έτος 2019, είτε ακόμη τη τεράστια αύξηση της τιμής του πετρελαίου ανά λίτρο το Αστικό ΚΤΕΛ Νάουσας στάθηκε με υπευθυνότητα απέναντι σε όλες αυτές τις προκλήσεις και όχι απλά καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε και να επιβιώσουμε αλλά συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε για τη συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τον επιβάτη.

Αυτή είναι η αποστολή μας, το χρέος μας, αυτό θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε καθημερινά με προσήλωση, επαγγελματισμό και ευθύνη. Με σύγχρονες υποδομές εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, με σύγχρονο στόλο λεωφορείων, με τακτικά δρομολόγια, με σύγχρονο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενημέρωσης των επιβατών για τις ώρες των δρομολογίων για την ακριβή ώρα άφιξης του λεωφορείου στις στάσεις μέσω ενός δυναμικού συστήματος τηλεματικής που αναπτύσσουμε.

Με την εγκατάσταση του έξυπνου ηλεκτρονικού εισιτηρίου το οποίο σε λίγο καιρό πλέον θα μπορούν να αγοράζουν οι συμπολίτες μας από τα εκδοτήρια, από τους αυτόματους πωλητές εισιτήριων, από τις εφαρμογές μέσω των κινητών τηλεφώνων ή σαιτ, με την εφαρμογή της ανέπαφης αγοράς εισιτηρίου εντός του λεωφορείου μετατρέποντας στην ουσία τη τραπεζική κάρτα σε ηλεκτρονική κάρτα εισιτηρίου κάτι το οποίο συμβαίνει σε πολύ λίγες πόλεις στην Ευρώπη.

Με ελκυστικά πακέτα προσφορών τα οποία θα ετοιμάσουμε σε εισιτήρια και μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών αλλά κυρίως με ευγένεια, τεχνική αρτιότητα και ασφάλεια προς τους επιβάτες μας.

Το Αστικό ικανοποιεί ανάγκες μετακινήσεων των συμπολιτών μας αποτελώντας συγχρόνως και εργαλείο κοινωνικής πολιτικής εκ μέρους της πολιτείας μεταφέροντας κατηγορίες πολιτών με μειωμένο ή δωρεάν κόμιστρο. Και όλα αυτά χωρίς τη παραμικρή επιδότηση του εισιτηρίου η τιμή του οποίου παραμένει σταθερή από το 2010».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κλειστό το κολυμβητήριο Νάουσας το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

diktio diktio

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για κλοπές και απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

admin

Σε ποια σημεία γίνονται δωρεάν rapid test την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου

diktio diktio