www.naousatv.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΑΟΥΣΑ

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας για παιδαγωγούς στο ΚΔΑΠ Δήμου Νάουσας

Κοινοποίηση

Με προσλήψεις παιδαγωγών μέσω ΑΣΕΠ (asep.gr), αναμένεται να ενισχυθεί ο Δήμος Νάουσας.

Το ΝΠΔΔ «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας», προχωρά στην πρόσληψη παιδαγωγών, για απασχόληση στο ΚΔΑΠ του Δήμου.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση εργασίας με διάρκεια έως και τις 31 Αυγούστου 2024, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης αν χρειαστεί.

Για να συμμετέχει κανείς στην προκήρυξη, απαιτείται πτυχίο Πανεπιστημίου ενώ όσον αφορά την ηλικία, θα προσληφθούν άτομα από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στο ΚΔΑΠ Δήμου Νάουσας: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την υποβολή των αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά έως και τις 24 Νοεμβρίου 2023:

  • είτε αυτοπροσώπως,
  • είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,
  • είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας», Μητροπόλεως 9, Τ.Κ. 59200, Νάουσα, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών, υπόψη κας Ματάτη Ανδρονίκης.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 23320 25600

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στο ΚΔΑΠ Δήμου Νάουσας: Αιτήσεις τώρα με το workenter.gr

Επιλέξτε προκήρυξη (μονίμων ή εποχικών) με βάση την ειδικότητά σας και τις περιοχές προτίμησής σας και το workenter.gr μπορεί από τώρα (από σήμερα) να σας κάνει την αίτηση.

Η υπηρεσία αφορά σε όλες τις προκηρύξεις ανεξαιρέτως, όλης της χώρας. Είτε έχουν προθεσμία και “τρέχουν” είτε αναμένεται να εκδοθούν.

Πώς γίνεται αυτό:

Στέλνετε email στο ypiresies@workenter.gr γράφοντας στο θέμα “ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ” ή “ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ” ή “ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΕΔΔΗΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ” ή “ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 4Κ/2023” κοκ και στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας.

Εμείς παρακολουθούμε τις προθεσμίες των προκηρύξεων (μονίμων ή εποχικών), συμπληρώνουμε και αποστέλλουμε την αίτησή σας στους φορείς που επιθυμείτε με συστημένη επιστολή ή ηλεκτρονικά.

Έτσι δεν χρειάζεται να ψάχνετε πότε ξεκινά μια προκήρυξη που σας ενδιαφέρει, ή να τρέχετε σε ταχυδρομείο για την αποστολή της αίτησης (εφόσον υποβάλλεται ταχυδρομικά).

Όλα αυτά τα κάνει για εσάς το τμήμα αιτήσεων του workenter.gr. Αυτή νέα παροχή προς τους αναγνώστες του workenter.gr (ταχυδρομική αποστολή αίτησης) αφορά όλες τις προκηρύξεις ΣΟΧ, για όλους τους φορείς, σε όλη την Ελλάδα.

Συμπλήρωση αίτησης και ταχυδρόμηση μαζί στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Η συμπλήρωση της αίτησης και η ταχυδρόμησή της κοστίζει μόλις 30€. Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνονται:

  • Το κόστος δημιουργίας της αίτησης
  • Το ΦΠΑ (24%)
  • Το κόστος των ΕΛΤΑ για συστημένη αποστολή του φακέλου σε φορείς όλης της χώρας

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα:

  • 211 9555 099
  • 211 9555 055
  • 211 9555 025
  • 211 9555 050

Επικοινωνήστε μαζί μας και σε κινητό τηλέφωνο

Το τμήμα αιτήσεων του workenter.gr επιχειρώντας να καλύψει τις ανάγκες (όσο το δυνατόν) περισσότερων υποψηφίων καθιερώνει (και) κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η νέα τηλεφωνική γραμμή (κινητό) είναι: 690 8532 556.

Τονίζεται ότι το κινητό τηλέφωνο του τμήματος αιτήσεων του workenter.gr λειτουργεί, αυστηρά, από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 17:00 έως 20:00 και τα Σάββατα από 11:00 έως 17:00.

ΑΣΕΠ: Το “πανόραμα” όλων των προσλήψεων

Για όλες τις προκηρύξεις παρακάτω μπορείτε να κάνετε αίτηση ή Μητρώο με τις υπηρεσίες του workenter.gr. Στείλτε μας email ή καλέστε μας στα τηλέφωνα που παραθέτουμε παραπάνω.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις προκηρύξεις που δημοσιεύουμε πατήστε πάνω στα ενεργά links.

Σημαντικό: Κάντε εγγραφή στον «Διορισμό ΤΩΡΑ», για να έχετε όλες τις προκηρύξεις που αφορούν την ειδικότητα και την περιοχή σας. Επιπλέον: αποκλειστικές προκηρύξεις, πληροφορίες και tips για τις προσλήψεις στο Δημόσιο. Εγγραφή ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

To «Make a Wish» (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) και στη Νάουσα στις 29 Απριλίου

omada diktiou

Ρεκόρ εγγραφών στον «20ο Δρόμο Θυσίας»

omada diktiou

Αισθητική και λειτουργική παρέμβαση στο πεζοδρόμιο απέναντι από το Νοσοκομείο Νάουσας

omada diktiou